fbpx

Din rejse som intuitiv spiser starter her

Intuitiv spisning handler om at finde din egen vej til et liv med mere madfrihed og kropsaccept, derfor vil hvert forløb hos mig tage udgangspunkt i din historie og dine udfordringer. Du får derfor et 1:1 forløb skræddersyet efter dine ønsker og behov. Jeg afholder primært sessioner online via Zoom, så geografi er ikke noget problem.

Din investering i et liv med mere madfrihed og kropsaccept:

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvordan intuitiv spisning kan hjælpe lige præcis dig, så kontakt mig for en gratis, uforpligtende afklaringssamtale her: Kontakt mig

Se her, hvad mine tidligere klienter skriver:

"Jeg har lært at stole på min krops signaler"

“Efter at have været i et forløb hos Kristine er jeg kommet i endnu bedre kontakt med mig selv og jeg har lært at stole på min krops signaler og på mine intuitioner på alle fronter i livet.

Jeg har opnået en større selvkærlighed og jeg ynder at give mig selv den største opmærksomhed og omsorg.

Jeg har lært at neutralisere alle fødevaregrupper, hvilket har givet mig et mere afslappet forhold til mad.

Som vejleder er Kristine fokuseret, imødekommende og kærlig. Hun skaber tryghed og er god til at se dig som et individ og at møde dig, hvor du er, fremfor at placere dig i en kasse. Derfor er vejledningen også helt specifikt målrettet dig og dine udfordringer.

Jeg er meget taknemmelig for mit forløb hos Kristine, som har gavnet mig på mange personlige fronter, da intuitiv spisning ikke blot handler om mad, men om at mærke dig selv og stole på det, som din krop fortæller dig. Det fører dig stærkt videre i livet.”

Sara, klient i 1:1 forløb

"Jeg har igennem hele forløbet følt mig anerkendt og støttet."

”Jeg har igennem hele mit liv været spiseforstyrret, og derved haft problemer med både vægt, selvtillid og mit selvværd. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg nogensinde har haft et godt forhold til mad eller min krop.

Jeg begyndte for nogle år siden at arbejde stille og roligt med dette. Jeg opnåede hen ad vejen at mindske mine overspisninger og fik det en smule bedre med mig selv. Dog synes jeg at jeg var langt fra ‘målet’. Jeg kunne mærke at jeg havde brug for noget støtte til det, og også fordi jeg følte det var svært at reflektere over tingene selv, som hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, eller at se tingene fra andre perspektiver. 

 Jeg er på SU og tænkte at det var mange penge at bruge på sådan et forløb, men kom frem til at pengene helt sikkert var godt givet ud. Jeg fik derfor en afklaringssamtale med Kristine over telefonen, så vi kunne snakke om, et forløb hos hende var noget for mig. På de 15 minutter vi snakkede, formåede Kristine at få mig til at føle mig anerkendt og forstået.

Igennem mit forløb, på ca. 4 måneder, har jeg rykket mig rigtig meget. Både i forhold til maden, men også hvordan jeg tænker om mig selv, min krop og mine udfordringer. 

Vi har arbejdet sådan med det, at jeg selv har sat dagsordenen for vores samtaler, så jeg dermed har bestemt hvad der var vigtigt for mig at snakke om. Kristine har derefter brugt principperne i vores samtaler, til at give mig nogle løsningsforslag på udfordringerne. Hver gang der er opstået en ny udfordring, har jeg fået støtte og vejledning i, hvordan jeg kan tackle det næste gang det sker.

Jeg har igennem hele forløbet følt mig anerkendt og støttet i alle de ting, som måtte opstå. Kristine er dygtig til sit arbejde og jeg har virkelig følt, at hun ved hvad hun snakker om. Hun brænder virkelig for at hjælpe mennesker, med at få et mere afslappet forhold til både mad, krop og ens tanker om tingene. Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Kristine! Jeg har i hvert fald rykket mig rigtig meget i mit forløb, som jeg ikke ville have gjort, hvis Kristine ikke var med på sidelinjen.”

Lena, klient i 1:1 forløb

 

"Jeg er mere fri til at spise og gøre det, jeg har lyst til."

“Jeg kan åbne en chipspose, spise et par chips og derefter lade være med at tømme hele posen! Det er kæmpe stort for mig, for det har jeg aldrig kunne før. Jeg er også blevet sådan én, der kan ha’ skabe fyldt med slik og kage … uden at ha’ behov for at spise det.

Det er måske selvfølgeligt for nogen, men det har det bestemt ikke været for mig.

Det overraskede mig meget, at Kristine allerede i løbet af de første samtaler fik skruet på de lige præcis de knapper, der gjorde, at jeg kunne slippe trangen til at tømme mit skab.

Jeg har ellers altid været sådan en, der spiste meget med følelserne, men nu føler jeg i højere grad, at jeg kan styre det (i stedet for at mine følelser styrer mig). Det sker godt nok stadig, at jeg spiser med følelserne, men det er heller ikke nemt, at ændre de vaner, jeg har haft hele mit liv. Det er en proces, og Kristine har givet mig nogle meget konkrete værktøjer til at håndtere de situationer, der er svære for mig. Og jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal nå i mål, når jeg bruger det, hun har lært mig.

Mine samtaler med Kristine har rykket mig, fordi hun har været god til at lytte og spotte mine udfordringer. Hun har spurgt åbent og fordomsfrit ind til mine tanker omkring mad og krop, og hun har formået at ændre mit syn på mange ting. På den gode måde. For der er meget færre regler nu, og jeg er mere fri til at spise og gøre det, jeg har lyst til.

Et 1:1 forløb med Kristine er nemlig meget mere end sparring omkring kost, madvaner og slankekur.

For mig har det også været et forløb, der betyder, at jeg er blevet bedre til at acceptere mig selv, og den måde jeg er på. Det har givet mig mere selvværd og større selvtillid – og tro på, at jeg ikke behøver at lave om på mig selv eller spise på en bestemt måde for at være god nok.”

Gitte, klient i 1:1 forløb