fbpx

Tilmeld mig nu

* indicates required

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du, ud over minikurset, også vil modtage inspiration, tips og tilbud om intuitiv spisning. Du kan til hver en tid melde dig fra igen med et enkelt klik. 

“Åh nej, nu faldt jeg i igen…”

Du kender godt følelsen når skam og dårlig samvittighed vælder op i dig, og du bander over din egen mangel på rygrad, fordi du IGEN har tømt hele chipsposen eller kørt 300 g slik ned uden stop. 

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det intet har at gøre med din rygrad?!

Tværtimod kan der faktisk være flere årsager til, at det er svært at lytte til kroppens signaler, og det vil jeg fortælle dig om i det her minikursus.

Når først du forstår årsagen, bliver det meget lettere at ændre på det, og du kan slippe af med følelsen af fiasko og følelsen af at miste kontrollen over maden.

Det her minikursus kan faktisk være startskuddet til at ændre dit forhold til maden, så du kan få et liv med mere madglæde og madfrihed. Lyder det ikke dejligt? 

Du skal vælge det her minikursus, hvis:

  • du ofte føler at du overspiser
  • du gang på gang føler, at du mislykkedes i forsøget på at styre dit madindtag
  • du kender følelsen af skam og dårlig samvittighed, fordi du igen er “faldet i”

Det koster dig kun din emailadresse, og til gengæld får du de næste tre dage, direkte i din indbakke, min forklaring på hvorfor det kan være så svært at stoppe med at spise når du er tilpas mæt, og et par tips til hvad du kan gøre for at ændre på det.