fbpx
2

Læs mere om onlineforløbet her

Synes du også, at det med maden og spisningen fylder mere end det bør? Får du ofte dårlig samvittighed over noget du har spist? Føler du, at du kæmper unødigt meget med negative tanker omkring maden, og er du klar til at ændre på det? 

Det her onlineforløb kan være din vej til at begynde at få et mere afslappet og naturligt forhold til mad og spisning uden restriktioner og dårlig samvittighed. Det er til dig, der ønsker at spisning var nemmere. Til dig, der ønsker dig madfrihed – altså friheden til at spise det, du har lyst til uden dårlig samvittighed.

I det her forløb lærer du at forstå, hvorfor du bøvler med maden, og du får konkrete redskaber til at løse det. Jeg hjælper dig med at se bagom dine spisemønstre, så du kan træffe de madvalg, som er rigtige for dig. 

Du behøver ikke at vide en masse om intuitiv spisning i forvejen, for jeg tager dig sikkert igennem de første 7 principper med små undervisningsvideoer og arbejdsark til download. Du kommer altså igennem alle de principper, der handler om maden.  

Du får adgang til hele kurset med det samme du trykker på købsknappen, så du kan tage det i det tempo, der passer til dig.

Vil du gerne ha' endnu mere?

Hvis du ønsker du at supplere dit onlineforløb med individuel sparring, så kan du tilkøbe en individuel session til kun 500 kr. Denne særpris er KUN for dig, der investerer i onlineforløbet.

Det er en optimal mulighed for dig, for at få kickstartet din rejse, og få støtte og feedback gennem forløbet, så du ikke kommer til at stå med det selv. Det at have mig som din allierede imod slankekurskulturen er virkelig værdifuldt. Sammen kan vi sparke slankekurskulturen langt ud af dit liv, så du kan få magten over maden tilbage.

Er du stadig i tvivl? Så læs lige her, hvad Mette skriver om forløbet:

"Faktisk havde jeg ingen indvendinger i forhold til at investere i forløbet, jeg synes det lød spændende. Det var dejligt med konkrete værktøjer, der faktisk handler om maden og ikke kun om hvad jeg føler og tænker. Det havde jeg arbejdet en del med tidligere, og det fik mig ikke i mål. Jeg lider af BED, og forløbet her har givet mig et mere nuanceret syn på mad og på hvordan jeg kommer videre. Den største forandring som det her onlineforløb har givet mig, er at være på opdagelsesrejse i min sult/mæthed og nydelsesfaktoren. At få fokus på nydelse var virkelig en aha-oplevelse for mig."
Mette
Deltager på onlineforløbet

Du kan starte din rejse idag mod et liv som intuitiv spiser, og ligesom Mette lære at sætte nydelsen i fokus. Mad må nemlig gerne være nydelsesfuldt, og ikke kun et middel til at nå et mål.